Frozen Yogurt
Συστατικά:
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Τρόπος μαγειρέματος:
1) Ανακάτεψε το ζαχαρούχο με το γιαούρτι σε ένα μπόλ. Χτύπησε με το μίξερ να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι
2) Πρόσεξε μην το παρακάνεις με το γιαούρτι και κόψει....
3) Προαιρετικά και για ελαφρά "λεμονάτη" γεύση βάλε το χυμό από το λεμόνι. Άφησε στο ψυγείο να κρυώσει καλά
4) Αν έχεις παγωτομηχανή, γύρισέ το εκεί και άφησε μέχρι να παγώσει καλά
5) Εναλλακτικά άφησε στην κατάψυξη σκεπασμένο για 2 ώρες τουλάχιστον. Προσπάθησε να το ανακατέψεις όσο περισσότερο μπορείς για να μην κάνει κρυστάλλους και βάλε πάλι στην κατάψυξη
6) Σέρβιρε με όποιο topping εσύ επιθυμείς
http://www.tlife.gr/default.php?pname=RecipeView&recipe_id=1116&friendly_name=recipes-yogurt&cat_id=106
Πηγή: Κάν'το μόνος σου -DIY (Facebook)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Δεν θα δημοσιεύονται κακόβουλα ή υβριστικά σχόλια