Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε ιδέες και ευρύτερες εκπαιδευτικές πληροφορίες για την προσχολική εκπαίδευση.
Καλώς ήλθατε!

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η Ευρώπη μια γειτονιά, μια αγκαλιά!

9-5-2017, Η εκδήλωση "Η Ευρώπη, Μια Γειτονιά, Μια Αγκαλιά" της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Δίκτυο Teachers for Europe, για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης, στους υπεύθυνους του προγράμματος Teachers4Europe, στους γονείς, στα παιδιά και για όλους τους συναδέλφους για τις καταπληκτικές και όμορφες εργασίες και παρουσιάσεις τους! 



Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου παρουσίασαν δύο δρώμενα:  "Άν όλα τα παιδιά της γης" και τον "Ύμνο της Ευρώπης" που γράψαμε μαζί. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!

http://www.tempo24.gr/eidisi/124299/i-eyropi-mia-geitonia-mia-agkalia-ta-paidia-dimioyrgoyn-kai-miloyn-gia-agapi-eirini

2 σχόλια:

  1. Μια αφίσα χίλιες λέξεις .
    Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.
    Έτσι ακριβώς όπως την φαντάζονται τα παιδιά.
    Όμορφη δημοσίευση, αντιπροσωπευτική,όπως ταιριάζει σε εκπαιδευτικούς με ποιοτική δράση μαζί με την παρουσία , την έμπνευση και την δημιουργική διάθεση των παιδιών -πρωταγωνιστών των παραγόμενων έργων.
    Μπράβο σας για την όμορφη εκτέλεση του ύμνου σας.Ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία. Συγχαρητήρια στα μικρά αστέρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενα, σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και για την εξαιρετική συνεργασία!
    Πολλά συγχαρητήρια σε σένα και στα δικά σου μικρά αστέρια για την υπέροχη εκτέλεση της παρουσίασης και όλης της εργασίας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν θα δημοσιεύονται κακόβουλα ή υβριστικά σχόλια